Slider section

Keynote door Saskia Nijs (CEO, Studio 21st)

Gezocht: Chief Human & Technology Officer

Want de toekomst van werk gaat niet over werk!

 

8 april 2022 | 15.00 – 16.00 | Rozet, Arnhem

2e David van Lennep Keynote

met aansluitend uitreiking DvL Scriptieprijs

 

Meld je hieronder aan

Content section

Uitnodiging & Aanmelden

Op vrijdag 8 april vindt de 2e David van Lennep Keynote plaats, met aansluitend de feestelijke uitreiking van de David van Lennep Scriptieprijs. Ditmaal zijn we weer helemaal live bij elkaar in de Rozet te Arnhem.

Na de zeer fascinerende eerste editie van vorig jaar door Prof. Dr. Kevin Rockmann, is het ons een groot genoegen om te melden dat de 2e David van Lennep Keynote dit jaar wordt verzorgd HR x Tech omnivoor Saskia Nijs. Zij neemt ons mee in relevante inzichten voor het vormgeven van de toekomst van werk waarin technologie en de digitale transformatie de mens eindelijk écht helpen gaat.

De middag wordt afgesloten met de David van Lennep Scriptieprijs uitreiking. Hierin maak je kennis met de drie winnende scriptanten die kwalitatief hoogstaand onderzoek hebben verricht met belangrijke implicaties voor HR praktijk. Zie hier alle dertien genomineerde studenten en hun Masterscripties.

Het bijwonen van dit NSvP event is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en kan hieronder (zie knop bij ‘Praktisch’). Ook wordt er een livestream verzorgd, te zien via Youtube (klik hier).


Gezocht: Chief Human & Technology Officer

Want de toekomst van werk gaat niet over werk!

(Keynote in Dutch)


Spreker:
Saskia Nijs (oprichter van Studio 21st, PhD onderzoeker VU in Amsterdam, columnist, toezichthouder en bestuurder)

Mens en technologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook in de werkomgeving. De COVID-19 pandemie heeft ons veel nieuwe inzichten gebracht. We kunnen en willen niet meer terug naar hoe het was. Het kapitaal van organisaties bestaat uit de mensen die er werken en de technologie en data die aanwezig is. Dit vraagt om een goede visie hoe we omgaan met deze digitale transformatie en hoe we technologie juist zo inzetten dat ons menselijk potentieel nog meer kan floreren.

Hoe kunnen 21e eeuwse vaardigheden als creativiteit, zelfsturend vermogen, persoonlijk leiderschap en oplossingsgerichtheid ruimte krijgen in organisaties en daarmee de organisatie innovatiever, wendbaarder en adaptiever maken voor veranderingen binnen en buiten?

Volgens Saskia gaat de toekomst van werk niet over werken maar over het potentieel van mens en technologie – niet los maar samen. Niet HR óf IT, maar een Chief Human and Technology Officer. Aan de hand van een praktische canvas neemt Saskia ons mee hoe wij dit kunnen realiseren. Zowel als organisatie maar ook vanuit jouw eigen potentieel.

Het Programma

14.30 uur Inloop bij Rozet
15.00 uur 2e David van Lennep Keynote "Want de toekomst van werk gaat niet over werk" door Saskia Nijs.
16.00 uur Uitreiking David van Lennep Scriptieprijs voor de beste Masterthesis van 2021 in het domein van A&O psychologie en HRM. Jury: Prof. Dr. Toon Taris (UU), Dr. Diana Rus (RUG) en Dr. Machteld van den Heuvel (UvA).
16.50 uur Afsluiting met borrel (op de 5e verdieping met prachtig uitzicht over Arnhem)

Praktisch

Datum
Vrijdag 8 april

Tijd
14.30 – 17.00 uur (incl. borrel)

Plaats
Rozet Centrum (zaal: auditorium)
Kortestraat 16, Arnhem

Advies: kom met de trein. Rozet is op loopafstand (< 8 minuten) van Arnhem CS. Kom je toch met de auto, dan kun je (betaald) parkeren op het nabijgelegen parkeerveld Trans of in parkeergarage Rozet aan de Langestraat.

Deze middag worden in opdracht van de NSvP foto’s en video-opnamen gemaakt. Deze beelden worden eventueel gepubliceerd op onze website, sociale media, onze digitale nieuwsbrief. Met het inschrijven aan dit evenement geeft de deelnemer aan hiervan op de hoogte te zijn en ermee akkoord te gaan. Bezwaar kan tijdens het evenement persoonlijk kenbaar worden gemaakt bij de NSvP, of via e-mail info @ nsvp .nl
Aanmelden

Sprekers

Saskia Nijs

CEO bij Studio 21st, een organisatieadviesbureau voor robotisering en de toekomst van werk. Daarnaast: onderzoeker aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, columnist en bestuurder.

Met haar ruime ervaring in de praktijk en haar academische onderzoek richt zij zich op de toekomst van werk, met name op het gebied van organisaties en medewerkers en de rol van technologie. Zij heeft veel ervaring en kennis op het gebied van menselijke vaardigheden in combinatie met technologie op de werkvloer. Ze is op dit snijvlak al jaren actief bij diverse aansprekende organisaties zoals Microsoft, Philips, Layar, KLM, FD

Al haar publicaties zijn te vinden op www.saskianijs.com