De eerste pHResh-beurzen zijn toegekend aan Renske van Geffen (UvA) en Inge Wolsink (UvA). Renske en Inge zijn beide verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Zij zullen hun onderzoeksvaardigheden en enthousiasme tot aan december 2017 inzetten op het NSvP-kennisprogramma ‘De Omkering’. 

logo-nsvp-alleen-puntjes

De NSvP draagt de verbinding tussen wetenschap en praktijk een warm hart toe. Als vermogensfonds stimuleren we al geruime tijd innovatieve projecten waarin wetenschappelijke kennis wordt toegepast in de praktijk. Of: actieonderzoek waarin juist de praktijk de wetenschap verrijkt met nieuwe vraagstellingen en zienswijzen. In 2016 is de NSvP een nieuw kennisprogramma gestart: De Omkering. Hierin verbinden we kennis- en praktijkpartners om met elkaar een van de drie NSvP Challenges aan te gaan. Deze challenges richten zich op de uitdaging om concreet en bewezen bij te dragen aan een toekomst van werk die aansluit bij de waardes en motivatie van de nieuwe werkenden op de arbeidsmarkt: de scholieren, studenten en starters van nu. Ter versterking van het kennisprogramma heeft de NSvP samen met de pHResh PhD community -jonge academisch onderzoekers op het gebied van HRM en A&O psychologie – twee beurzen van elk € 5.000 ter beschikking gesteld.

We zijn blij om de eerste twee pHResh PhDs die deze beurs van de NSvP zullen ontvangen te kunnen voorstellen.

Het zijn:  Inge Wolsink en Renske van Geffen

Inge Wolsink   Renske van Geffen

Inge en Renske zijn beiden verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Zij zullen hun onderzoeksvaardigheden en enthousiasme tot aan december 2017 inzetten op het NSvP-kennisprogramma, door waar nodig:

  • Als wetenschappelijk adviseur de winnende projectgroepen te helpen in het scherper kunnen toewerken naar een goede projectevaluatie;
  • Projectgroepen te assisteren in het maken van bijvoorbeeld een factsheet met recente cijfers die aansluiten bij de context van hun aanpak;
  • Projectgroepen te voorzien van interessante wetenschappelijke publicaties
  • Het verder plaatsen van Challenge-projecten in wetenschappelijk perspectief.

logo-nsvp-alleen-puntjes

Reacties

reacties