Demonstreer de bijdrage van AI aan een betere en meer inclusieve arbeidswerking ten opzichte van traditionele recruitmentprocessen. Wat is de meerwaarde van algoritmes / AI binnen werving & selectie? De NSvP Challenge AI x Recruitment staat NU open!

De NSvP daagt wetenschappers, (selectie)psychologen, data scientists, recruiters, HR-tech specialisten en overige partijen op dit thema uit, om een betere en verantwoorde inzet van AI in de wereld van recruitment een stap verder te brengen. Hoe kan AI recruitmentbeslissingen beter en transparanter maken en voor alle betrokkenen een meerwaarde zijn ten opzichte van traditionele werving- en selectiemethoden? In deze challenge ontvangen de drie meest innovatieve voorstellen een subsidie van EUR 10.000 waarmee men de NSvP-uitdaging in een periode van een jaar aangaat. Aan het eind van de challenge zal voor het best onderbouwde, sterkst overtuigende en ook maatschappelijk meest relevante project een subsidiebedrag van EUR 20.000 te winnen zijn. Hiermee kunnen de eerste stappen verder worden doorontwikkeld.

Op onze speciale Challenge-pagina vind je alle informatie over deze AI x Recruitment Challenge. Ook vind je daar de link naar het online inschrijfformulier. We nodigen je van harte uit om mee te doen! 

 

Reacties

reacties